Tickets

De festival tent is verdeeld in twee delen, zijnde het ambiance gedeelte en het VIP gedeelte.

In het ambiance gedeelte is er zowel de mogelijkheid om een polonaise te dansen, als om zittend te genieten van de ambiance gebracht door de artiesten.

De toegang tot het ambiance gedeelte is mogelijk via aankoop van het “AMBIANCE” ticket.

Nieuw dit jaar is dat de zitplaatsen kunnen worden gereserveerd.

De voorverkoopprijs vanaf 1 februari 2020:

  • toegang ambiance: 19,00 euro (inclusief reserveringskosten)
  • toegang ambiance zitplaats: 25,00 euro (inclusief reserveringskosten)

tickets aan de kassa:

  • toegang ambiance: 25,00 euro (inclusief reserveringskosten)
  • opgelet: geen mogelijkheid om nog ambiance zitplaats te kopen

BELANGRIJK: een betaalbevestiging is geen toegangsticket! Enkel de officiële ZonneSchlager tickets met QR code geven toegang tot de ZonneSchlager!

In het VIP gedeelte is er zowel de mogelijkheid om te zitten als om te staan. Elke tafel is te reserveren.

De toegang tot de VIP ruimte is mogelijk via aankoop van een “VIP tafel” (294 euro per tafel) of “VIP” tickets (55 euro per persoon).

De aankoop van een “VIP tafel” biedt toegang voor 6 personen en heeft bijkomend recht op 1 fles champagne inclusief enkele hapjes. Bij bestelling van een vip tafel staat het aantal tickets vast op 6 stuks van elk 49 euro of 294 euro per tafel.

Naast de VIP tafel zijn er ook nog “VIP” tickets. Ieder “VIP” Ticket biedt recht op 1 plaats aan een tafel, 1 glas champagne en enkele hapjes. Een “VIP” ticket kan worden gebruikt als aanvulling bij een VIP tafel, maar is geen verplichting.

Een “VIP tafel” ticket en een “VIP” ticket hebben dezelfde rechten in de tent.

Zowel de tickets van de “VIP tafel”, als de “VIP” tickets geven exclusief toegang tot de VIP parking (plaatsen beperkt en niet reserveerbaar)

Wie een factuur wenst betreffende de VIP tafel, kan dit via email opvragen bij info@zonneschlager.be, met vermelding van adresgegevens + btw/rijksregisternummer.

Door een ticket aan te schaffen, gaat de koper met de algemene voorwaarden en huisregels van de ZonneSchlager onherroepelijk akkoord. Alle bezoekers worden verzocht geen (rug)zakken mee te nemen en in te gaan op eventuele verzoeken tijdens de toegangscontrole of van de security. Het is verboden om onze tent te betreden met eigen drank, flessen, blikjes, alcohol, stoelen, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren.

De tickets kan je hier online bestellen.

In afwachting van een definitief besluit van de veiligheidsraad en het ministerie van gezondheid m.b.t.de organisatie van een massa evenement, waarbij onze doelgroep aanwezig is, zijn we genoodzaakt om de ticket verkoop tijdelijk te onderbreken. Aanvaard onze excuses voor het ongemak. M.v.g. Het Zonneschlagerteam – Zonnelied vzw