Tickets

De festival tent is verdeeld in twee delen, zijnde het ambiance gedeelte en het VIP gedeelte.

In het ambiance gedeelte is er zowel de mogelijkheid om te staan, als om te zitten aan tafels. De zitplaatsen kunnen niet worden gereserveerd.

In het VIP gedeelte is er zowel de mogelijkheid om te zitten als om te staan. Deze tafels zijn gereserveerd.

De toegang tot het ambiance gedeelte is mogelijk via aankoop van het “AMBIANCE” ticket.

  • 17,5 euro voorverkoop (inclusief 1,4 reserveringskosten)
  • 23 euro kassa (inclusief 1,4 reserveringskosten)   

“De toegang tot de VIP ruimte is mogelijk via aankoop van een “VIP tafel” (264 euro per tafel) of “VIP tickets” (55 euro per persoon).

De aankoop van een “VIP tafel” biedt toegang voor 6 personen en heeft bijkomend recht op 1 fles champagne inclusief drie hapjes. Bij bestelling van een vip tafel staat het aantal tickets vast op 6 stuks van elk 44 euro of 264 euro per tafel.

De “VIP tickets” kunnen aangekocht worden met een minimum van 4 “VIP tickets”. Ieder “VIP ticket” biedt recht op 1 plaats aan een tafel, 1 glas champagne en 3 hapjes.

Zowel de tickets van de “VIP tafel”, als de “VIP tickets” geven exclusief toegang tot de VIP parking (plaatsen beperkt en niet reserveerbaar)

Wie een factuur wenst betreffende de VIP tafel, kan dit via email opvragen bij info@zonneschlager.be, met vermelding van adresgegevens + btw/rijksregisternummer.

Door een ticket aan te schaffen, gaat de koper met de algemene voorwaarden en huisregels van de zonneSchlager onherroepelijk akkoord. Alle bezoekers worden verzocht geen (rug)zakken mee te nemen en in te gaan op eventuele verzoeken tijdens de toegangscontrole of van de security. Het is verboden om onze tent te betreden met eigen drank, flessen, blikjes, alcohol, stoelen, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren.

De tickets kan je hier online bestellen.