Tickets

De festival tent is verdeeld in twee delen, zijnde het ambiance gedeelte en het VIP gedeelte.

Wegens de huidige COVID-19 pandemie, is in het ambiance gedeelte uitsluitend de mogelijkheid om een zitplaats te reserveren.

Daarnaast is de toegang enkel mogelijk met een CovidSafe Ticket of via een sneltest die u bij ons GRATIS via het Rode Kruis kan laten afnemen.

Wat is Covid Safe Ticket en hoe krijg ik dit?: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket

De toegang tot het ambiance gedeelte is mogelijk via aankoop van het “AMBIANCE” ticket.

De voorverkoopprijs 2021:

Toegang ambiance zitplaatsen: 29 euro (inclusief reserveringskosten)

BELANGRIJK: een betaalbevestiging is geen toegangsticket! Enkel de officiële ZonneSchlager tickets met QR code geven toegang tot de ZonneSchlager!

Wegens de huidige COVID-19 pandemie, is in het VIP gedeelte uitsluitend de mogelijkheid om te zitten. Naast een geldig ticket van Zonneschlager is de toegang tot het VIP-gedeelte enkel mogelijk  met een Covid Safe Ticket of via een sneltest die u bij ons GRATIS via het Rode Kruis kan laten afnemen. 

Wat is Covid Safe Ticket en hoe krijg ik dit?: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket

De toegang tot de VIP ruimte is mogelijk via aankoop van een “VIP tafel” (294 euro per tafel) of “VIP” tickets (55 euro per persoon).

De aankoop van een “VIP tafel” biedt toegang voor 6 personen en heeft bijkomend recht op 1 fles champagne inclusief enkele hapjes. Bij bestelling van een vip tafel staat het aantal tickets vast op 6 stuks van elk 49 euro of 294 euro per tafel.

Naast de VIP tafel zijn er ook nog “VIP” tickets. Ieder “VIP” Ticket biedt recht op 1 plaats aan een tafel, 1 glas champagne en enkele hapjes. Een “VIP” ticket kan worden gebruikt als aanvulling bij een VIP tafel, maar is geen verplichting.

!! Nieuw dit jaar:
In de VIP ruimte is eveneens de mogelijkheid vanaf de eerste muzieknoot een 3 gangen menu te bestellen. Dit heerlijke menu wordt ter plaatse klaargemaakt door BOX LOKAAL (CORONA PROOF!).
Deze tickets (VIP menu (100 euro pp of VIP tafel menu 564 euro per 6 personen) zijn eveneens op onderstaande link beschikbaar.

Een “VIP tafel” ticket en een “VIP” ticket hebben dezelfde rechten in de tent.

Zowel de tickets van de “VIP tafel”, als de “VIP” tickets geven exclusief toegang tot de VIP parking (plaatsen beperkt en niet reserveerbaar)

Wie een factuur wenst betreffende de VIP tafel, kan dit via email opvragen bij info@zonneschlager.be, met vermelding van adresgegevens + btw/rijksregisternummer.

Door een ticket aan te schaffen, gaat de koper met de algemene voorwaarden en huisregels van de ZonneSchlager onherroepelijk akkoord. Alle bezoekers worden verzocht geen (rug)zakken mee te nemen en in te gaan op eventuele verzoeken tijdens de toegangscontrole of van de security. Het is verboden om onze tent te betreden met eigen drank, flessen, blikjes, alcohol, stoelen, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren.

De tickets kan je hier online bestellen.